Çfarë pëlqen qenushi?

700 L

Vështroni faqe më faqe për të gjetur qenushin.

5 stok

SKU: 9789928287953 Kategoria Tag:

Doni të mësoni se çfarë u pëlqen më fort qenushëve? U pëlqen të jetojnë në fushë, në guvë apo në ndonjë shtëpizë? U pëlqen të hanë bar, krimba apo biskota të pjekura? U pëlqen të luajnë në çerdhe, në shilarës apo në park? U pëlqejnë kubat, telefoni apo topi…. Shfletojeni librin, pra, dhe shihni pikturat tërheqëse, që t’i mësoni sekretet e tyre. Çdo gjë që u pëlqen qenushëve, mund ta prekni e ta ndieni me gishta.

Komente

Nuk ka ende komente