Kafshët shtëpiake

600 L

Sa gazmore është ferma me kafshët e saj pushatake, të këndshme e të buta! Pa dëgjo si bën fësh-fësh gruri në arë, bërr-bërr traktori në fushë, pllaq-plluq uji në kovë…

SKU: 9789928177155 Kategoria

Sa shumë gjëra mund të mësojë e sa shumë miq mund të njohë bebja juaj!Po sa të këndshëm janë ata kur i sheh dhe i prek! Këtë kënaqësi jua jep ky libër prej kartoni të plastifikuar, që është i përshtatshëm, i sigurt e argëtues për fëmijët. Ndërsa luajnë, ata do të mësojnë e do të zbaviten pa fund bashkë me ju.

Komente

Nuk ka ende komente