Përrallëza dhe vjersha për vogëlushët

800 L

Ky libër është hartuar për fëmijë nga 1 deri në 3 vjeç.

SKU: 9789928287304 Kategoria

Për ta janë edhe këto përralla të shkurtra, me pak tekst, me fjalë të thjeshta e nganjëherë me rimë. Atyre u kushtohen edhe plot vizatime të mrekullueshme. Lexim të këndshëm të rriturve! Ëndrra të ëmbla vogëlushëve! Nuk ka vlerësime

Komente

Nuk ka ende komente