Numrat

600 L

Nga seria prek dhe ndiej

SKU: 9789928287748 Kategoria

“Në këtë libër, bebet kanë mundësi të prekin e të ndiejnë një qenush lozonjar deri te dhjetë flutura të bukura të kadifenjta. Ai i ndihmon të vegjlit të mësojnë gjërat e para. “

Komente

Nuk ka ende komente