Shih një yll, shpreh një dëshirë

600 L

A mund ta zbulosh yllin?

SKU: 9789995641771 Kategoria

“Shih një yll, shpreh një dëshirë” është libri që do t’i bëjë vogëlushët tuaj të ëndërrojnë. Koha e gjumit, tok me yllin rrezëllitës, bëhet diçka krejt e veçantë për ty. Falë këtij libri fantastik ëndërrat e tua do të jenë të mrekullueshme. Ndiq aventurat e natës të Arushit Vogëlith dhe shih se si ndizet ylli sa herë që ai rreket ta mbërrijë. Libër me karton të plastifikuar

Komente

Nuk ka ende komente