Miqtë pushbutë

600 L

Ndihmojeni beben tuaj të kuptojë që ditëlindjet janë argëtim. Lexojini fjalët së bashku, ndërkohë që ajo mëson dhe luan.

SKU: 9789928177131 Kategoria

Shiko sa e shndritshme është dhurata, zgjidh një ngjyrë te kapelat festive, fryji fort qirinjtë e tortës dhe njihu me miqtë e festës! Përveçse do të njohë shumë personazhe interesante dhe do të zhvillojë ndjesinë e prekjes, fëmija do të njohë edhe konceptet e së bukurës, të interesantes, të ngjyrave… dhe, të gjitha këto, përmes lojës e argëtimit.

Komente

Nuk ka ende komente