Ferma

600 L

Prek dhe zbulo botën përreth. Për ty vogëlush.

SKU: 9789928240248 Kategoria

Këta libra zhvillojnë ndjesinë e të prekurit te vogëlushët dhe i njohin me konceptet e para dhe me botën që i rrethon. Njihini fëmijët tuaj me botën e gjallë të kafshëve dhe ndjesitë që ata përcjellin.

Komente

Nuk ka ende komente