Piip-piip mjetet e urgjencës

1,200 L

Libri ka 18 butona. Duke i shtypur, vogëlushët do të dëgjojnë meloditë dhe do të mësojnë plot fjalë të reja.

SKU: 9789928240378 Kategoria

 Lexoni me ne dhe mësojini fëmijëve tuaj të apasionuar pas makinave tingujt më interesantë.

Komente

Nuk ka ende komente