Sirena

600 L

Nga seria prek dhe ndiej

SKU: 9789928287724 Kategoria

“Në këtë libër, bebet kanë mundësi të prekin e të ndiejnë bishtin dhe flokët e sirenës, perlat e pallatit të saj, mjekrën e butë të Mbretit të Detit… Ai shërben për të mësuar dhe për të nxitur lojën imagjinare. “

Komente

Nuk ka ende komente