Mjetet që ecin

600 L

Prek dhe zbulo botën përreth. Për ty vogëlush.

SKU: 9789928240255 Kategoria

Këta libra zhvillojnë ndjesinë e të prekurit te vogëlushët dhe i njohin me konceptet e para dhe me botën që i rrethon.

Komente

Nuk ka ende komente