Libërthat me rrota, Zjarrfikësja

500 L

Liberthat më argëtues për fëmije. Ato do t’ju shoqërojnë kudo në udhëtimet tuaj të përditëshme.

SKU: 9789928004109 Kategoria

Ka rënë zjarr! Zjarrfikësit po vijnë ta fikin! Hipni në zjarrefikëse dhe, si një skuader trime, nisuni në misionin e guximshëm!

Shtëpia Botuese

Bota Shqiptare

Numri i faqeve

5

Komente

Nuk ka ende komente