Seria: Libërthat e mi të parë

250 L

Kjo është një seri libërthash edukativë për vogëlushë, me shenjëza treguese, që përbëhet nga 4 tituj: “Libërthi im i parë i formave”, “Libërthi im i parë i ngjyrave”, “Libërthi im i parë i numrave” dhe “Libërthi im i parë i të kundërtave”.

SKU: 9789928287410 Kategoria

Karakteristikë e kësaj serie, përveç ilustrimeve të thjeshta e shumë të bukura, është formati aq i përshtatshëm, tërheqës dhe elegant, që çdo fëmijë mund të mbajë në dorë e ta shfletojë vetë.

Komente

Nuk ka ende komente