Biblioteka ime e vockël

1,500 L

“Biblioteka ime e vockël” është një kuti me nëntë libërtha me vizatime shumëngjyrëshe që do t’i njohin vogëlushët me botën që i rrethon.

5 stok

SKU: 9789928177032 Kategoria Tag:

Çdo libër 12- faqësh prej kartoni mbështetet në një temë të caktuar. Figurat e shoqëruara me emrat përkatës zhvillojnë mënyrën e të kuptuarit të koncepteve të thjeshta, siç janë: fjalët e para, numrat, të kundërtat dhe format. Ky minikoleksion është shumë i përshtatshëm edhe si dhuratë, pasi siguron një bazë të fortë për zhvillimin e hershëm të një fëmije.

Komente

Nuk ka ende komente