Kafshë të hareshme

1,200 L

“Bëhuni pjesë e argëtimeve të kafshëve të fermës.

5 stok

SKU: 9789995641764 Kategoria Tag:

Në këtë libër me tinguj fantastikë do të takoheni me fermerin Xhim e kafshët e tij, teksa vozitin në garën e liqenit. Ata zhvillojnë një sërë lojrash në fushë dhe, në fund, e mbyllin me një ndeshje futbolli. Me 18 meloditë e mahnitshme që përmban ky libër i pazakontë, përveç ëndjes së leximit, fëmijët do të argëtohen duke shtypur butonat. “

Komente

Nuk ka ende komente