Dinozaurët e zhurmshëm

1,200 L

Ky është libri i katërt i serisë “Libra me 18 melodi”.

SKU: 9789928287939 Kategoria

Ju, vogëlushë, do të njiheni me Dinon e vogël, që luan me miqtë e tij kur, papritur, lëshon një britmë që ata nuk e kanë dëgjuar kurrë më parë. Po të shtypni një nga 18 butonat, edhe ju do ta dëgjoni këtë britmë. Kështu, dalëngadalë, do të bëheni pjesë e aventurës parahistorike, teksa Dinoja i vogël takon grupin më të zhurmshëm të hasur ndonjëherë dhe mëson se si të hungërojë fort e kranar. Bashkë më 18 tingujt e fuqishëm, ky libër është plot me aventura të këndshme të botës së dinozaurëve.

Komente

Nuk ka ende komente