Shembja e shtëpisë Asher

300 L

Nga seria Onufri Minis prezantojmë tregimin e Edgar Alan Poe Shembja e shtepise Asher

SKU: 9789928313492 Kategoria

Gjatë gjithë asaj dite të mërzitshme, të padritë dhe të pajetë vjeshte, ndërsa retë e ulëta në qiell sikur më shtypnin nga sipër, m’u desh t’i grahja kalit fillikat nëpër pyllishtën e veçuar e tejet të zymtë të krahinës dhe më në fund e gjeta veten, kur hijet e të mugëtit nisën të mbulonin gjithçka, brenda panoramës së Shtëpisë së trishtë Asher.

Komente

Nuk ka ende komente