Legjenda dhe portrete

1,200 L

‘Legjenda dhe Portrete”, Cvajg e konturon si një libër që përmes përshkrimeve, portreteve dhe legjendave që nga zanafilla e njerëzimit, ndihmon për të kuptuar shekujt e kaluar, si dhe për t’i konceptuar si të qenësishme edhe tani, në kohët moderne.

SKU: 9992754311 Kategoria

Legjenda për pëllumbin e tretë
Shikimi qortues i vëllait të paharruar
Legjenda për motrën binjake.
Lamtumira me Aleksandër Moisiun
Botë pa gjumë
Të shkujdesurit
Libri është porta e botës
Vlera dhe bukuria e dorëshkrimeve
Falënderimi i librave
Arturo Toskanini
Fjalimi me rastin e gjashtëdhjetëvjetorit të lindjes së Maksim Gorkit.
Varri më i mrekullueshëm në botë Dramaciteti i “Një mijë e një netëve”
Dante
Shatobriani
Poezitë e Gëtes

Shtëpia Botuese

Uegen

Numri i faqeve

203

Autori

Stefan Cvajg

Komente

Nuk ka ende komente