Doni i Qetë 2

2,000 L

Një nga klasikët më të bukur të letërsisë.

SKU: 9992748206 Kategoria

“Doni i qetë” është një epope e gjerë mbi fshatarësinë ruse, që në brendi është shumë e ngjashme me romanin e Tolstoit, “Lufta dhe paqja”.

Shtëpia Botuese

Uegen

Numri i faqeve

751

Autori

Mihail Solohov

Komente

Nuk ka ende komente