Prek, Ndiej, Dëgjo: Kafshët Gazmore

1,500 L

Ky libër do t’i argëtojë pa masë vogëlushët tuaj.

5 stok

SKU: 9789928287892 Kategoria Tag:

Jo vetëm që është plot ngjyra dhe me ilustrime që i tërheqin sapo ta shfletojnë, por ata edhe mund të ledhatojnë, të prekin e të dëgjojnë… Ja, të provojnë të prekin hundën e qenushit, të fërkojnë bishin e miushit, të ledhatojnë maçokun dhe zogun pushverdhë, të shtypin barkun e arushit, të gudulisin majmunkën dhe të dëgjojnë fjalët e tyre. Është edhe lojë, edhe mësim.

Komente

Nuk ka ende komente