Numrat e parë

800 L

Numri i faqeve: 8 ; Grupmosha: 0-3 vjeç.

SKU: 9789928349033 Kategoria

Në këtë libër, që është pjesë e serisë “Libra me tre tinguj”, vogëlushët do të mësojnë numrat nga 1 në 10, ndërkohë që zbulojnë parkun, marrin pjesë në një festë dhe argëtohen me miqtë e tyre të rinj, qenushin, kotelen e miushin. Ilustrimet mbresëlënëse dhe tingujt befasues që dalin, po të shtypin butonat e rrumbullakët, e bëjnë librin edhe më tërheqës e të dashur për fëmijët. 

Komente

Nuk ka ende komente