Dinoja i vogël kërkon mamin

500 L

Këta libra janë me mozaikë, pra, fëmija mund të luajë duke i ndërtuar e duke vënë në punë kështu edhe mendjen.

SKU: 9789928287250 Kategoria

Po ashtu, tekstet fare të shkurtra janë me rimë dhe gazmore. Vogëlushëve u pëlqejnë vjershat, sidomos kur këto shoqërohen me ilustrime të plota, me ngjyra të mrekullueshme. Me këtë seri, ata do të dëfrehen pa masë.

Komente

Nuk ka ende komente