Seria: “Përrallëza klasike me pop-up”: Kësulëkuqja

300 L

Zbulo histori të ndryshme përmes librave me pop-up. Çdo faqe ka një personazh që vjen dhe shpërfqet para teje.

SKU: 9789928287687 Kategoria

Njihuni me historinë e Kësulkuqes, vogëlushes që u end nëpër pyll për të shkuar drejt gjyshes së vet. Por cila është aventura e saj? Kë takoi Kësulkuqja aty? Mos ndoshta pylli ka ndonjë rrezik? Ejani të zbulojmë së bashku këtë histori plot të papritura.

Komente

Nuk ka ende komente