Seria: Zbulo ndërsa krijon

400 L

Ky libër bazohet në metodën Montesori, që është e famshme në mbarë botën.

SKU: 9789928240859 Kategoria

Kjo qasje edukative ka dhënë rezultate, duke i ndihmuar fëmijët të kenë besim te vetja, të krijojnë dhe të jenë të pavarur.

Komente

Nuk ka ende komente