Shkruaj-Fshi-Mëso: Fjalët e para

500 L

Me lapsin magjik, mund të shkruash dhe të vizatosh pa fund.

SKU: 9789928240798 Kategoria

Lapsi fshihet lehtë, nuk lë shenjë dhe nuk përmban lëndë të dëmshme.

Komente

Nuk ka ende komente