Kafshët e fermës

800 L

Vështroni faqe më faqe për të gjetur kafshët e fermës.

SKU: 9789928287922 Kategoria

Në këtë libër plot me ilustrime të mrekullueshme, pjesë e serisë “Gjej, ndiej, mëso”, vogëlushët do të njihen me gjithë botën e fermës dhe jo vetëm me emrat e kafshëve. Ata do të vështrojnë faqe më faqe për të gjetur kafshët dhe me mollëzat e gishtave të veckël mund ta zbulojnë këtë botë të lezetshme duke prekur e ndjerë bishtin shumëgjyrësh të palloit, shpinën e gjelit, kovën e ujit, kashtën me të cilën ushqehen kafshët e plot gjëra të tjera.

Komente

Nuk ka ende komente