Biblioteka ime e vockël e kafshëve

1,200 L

Zbavitu duke lexuar këta libërtha të këndshëm për kafshët. Pastaj ktheji mbrapsht dhe vendosi bashkë për të krijuar pazëllin e kafshëve.

SKU: 9789928002952 Kategoria

Sa bukur të mësojmë më shumë rreth kafshëve! Ky libër përmban 6 libërtha të vegjël në dukje, por që kur bashkohen bëhen të mëdhenj. Mësoni çdo gjë rreth kafshëve: cilat janë kafshët e detit, kafshët e Polit të Veriut dhe atij të Jugut, kafshët e pyllit. Mirëpo, përveç pyllit kemi dhe një xhungël, kemi kafshët e shkretëtirave të thata. Por ato që ne kemi më afër janë kafshët shtëpiake, ato që na shoqërojnë përditë.

Shtëpia Botuese

Bota Shqiptare

Numri i faqeve

6 libërtha të vegjël

Komente

Nuk ka ende komente