Çelësi i letërsisë dhe gjuhës shqipe

750 L

Një libër i përgatitur për maturantët

SKU: 9789928282651 Kategoria

Përmbledhjet kryesore rreth fushës së gjuhës dhe letërsisë. Këtu do të gjeni analiza të detajuara të veprave letrare, karakteristikat kryesore të shkrimtarëve, informacion teorik dhe praktik rreth figuracionit letrar si dije dhe teksteve joletrare, drejtshkrimit, sintaksës, morfologjisë etj.

Komente

Nuk ka ende komente