Shprehia e vetëbrohoritjes

1,000 L

Shprehia e vetëbrohoritjes, një mjet tepër i thjeshtë dhe i vërtetuar shkencërisht, të cilin mund ta përdorni për të marrë kontrollin e jetës suaj.

SKU: 9789928375674 Kategoria

Me këtë libër, Mel ju mëson se si të filloni të trokni duart me njeriun më të rëndësishëm në jetën tuaj, atë që po ju sheh në pasqyrë: VETVETEN. * Nëse jeni në një luftë të vazhdueshme me dyshimin në vetvete (dhe kush nuk është?!)… * Nëse ndjeheni të lodhur nga kritiku-ja gërnjar/e që gjendet brenda kohës suaj (a mund t’i dëbojë dikush?!)… * Nëse jeni jashtëzakonisht të suksesshëm, por përqendroheni vetëm në gjërat që nuk shkojnë siç duhet (nuk jeni të vetëm)… * Nëse ndiheni të lodhur duke parë gjithë të tjerët teksa përparojnë, ndërsa ju qëndroni të ulur në divan (mos fajësoni të tjerët për këtë)…

Komente

Nuk ka ende komente