Të bëhesh një jurist i mirë

4,000 L

Ky është libri i parë i Halimit, një libër profesional për juristët e rinj.

SKU: 9789928313799 Kategoria

Libri synon të përgatisë juristët e rinj, për tregun e ardhëshëm të punës, nëpërmjet të mësuarit, të menduarit, të shkruarit, të folurit si një jurist i mire me një praktikë ligjore me 120 kasuse e modele aktesh si t’i aplikoni në Korporatat më të mëdha, të Naftës, Bankave, Teknologjisë, Infrastrukturës dhe Energjisë.

Komente

Nuk ka ende komente