Magji e madhe

1,300 L

Lexuesit e të gjitha moshave dhe sferave të jetës kanë marrë frymëzim nga Elizabeth Gilbert. Tani, kjo autore e dashur gërmon thellë në jetën e saj për të ndarë mençurinë dhe perspektivën e saj unike rreth krijimtarisë.

SKU: 9789951814348 Kategoria

Me ndjeshmëri të thellë dhe bujari rrezatuese, ajo mediton natyrën misterioze të frymëzimit, duke na kërkuar të përqafojmë kuriozitetin tonë, të trajtojmë atë që duam më shumë dhe të përballemi me atë që kemi më shumë frikë. Pavarësisht nëse kërkojmë të krijojmë art, të adresojmë sfidat në punën tonë, t’i japim vetes leje për të nisur një ëndërr të shtyrë prej kohësh, ose thjesht për të mbushur jetën tonë të përdishme me më shumë vëmendje dhe pasion, Big Magic hap një botë mrekullie dhe gëzimi. Elizabeth Gilbert është autorja numër 1 më e shitur e New York Times e Big Magic, Eat Pray Love dhe The Signature of All Things, si dhe disa librave të tjerë më të shitur ndërkombëtarisht.

Komente

Nuk ka ende komente