Shëndeti dhe suksesi nëpërmjet meditimit

1,300 L

Një libër me vlera të jashtëzakonshme për të njohur vetveten dhe potencialin brenda teje; një përqasje shpirtërore, e shoqëruar me një përqasje objektive, në rrugëtimin tënd për të qenë i suksesshëm në jetë përmes meditimit, një prej teknikave që garanton përshtatje, qetësi, energji dhe kreativitet të vazhdueshëm….

SKU: 9789951814331 Kategoria

Qëllimi i këtij libri është t’ju informojë dhe t’iu bindë për një jetë të shëndetshme dhe fatlume sipas natyrës specifike njerëzore. Meditimi ka efekte të vërtetuara tashmë edhe shkencërisht si antistres, dhe çlirues të mendjes dhe trupit. Përmes meditimit ne arrijmë edhe qëllime të tjera, siç janë përmirësimi i aftësisë njohëse (kujtesa, përqendrimi), përmirësimi i gjumit, rritja e kreativitetit, përmirësimi i gjendjes shëndetësore, shtimi i kreativitetit dhe arritja e suksesit në sipërmarrjet tona të përditshme. Libri përmbledh dijet më të fundit të akumuluara nga autorët përmes studimeve dhe përvojave praktike të Hetem Ramadanit, i cili përmes meditimit ka arritur që të shërojnë dëmtimet në këmbë, apo ka aplikuar rastet e trajtimit të tumoreve apo sëmundjeve në zemër tek miqtë e tij. Edhe pse tema është paksa e komplikuar, stili i librit është i thjeshtë, është i lehtë dhe i kuptueshëm për shumë lexues. Ky libër iu drejtohet menaxherëve, mjekëve, ekspertëve të shëndetit, juristëve, inxhinierëve, artistëve, shkencëtarëve dhe atyre që kanë probleme me shëndetin. Por, ky libër vlen për këdo që kërkon një jetë më të mirë në aspektin shëndetësor dhe më të suksesshme….

Komente

Nuk ka ende komente