Rregulloni krevatin

700 L

Nëse rregulloni krevatin çdo mëngjes, keni kryer detyrën e parë të ditës.

SKU: 9789928444066 Kategoria

 Ky veprim ju jep një ndjesi të vogël krenarie dhe ju inkurajon të realizoni më pas edhe një detyrë tjetër, pastaj edhe një tjetër, edhe një tjetër. Në fund të ditës, detyra e parë e përfunduar, bëhet një seri detyrash të përfunduara.

Komente

Nuk ka ende komente