Të bëhesh njeri i mbinatyrshëm

1,100 L

Për të gjithë ata që kanë lexuar librin bestseller të The Neë York Times, Ti je placebo, të autorit Joe Dispenza, tashmë vjen edhe libri më i ri “Mbinatyrshëm”. I bazuar mbi vëzhgimet dhe trajnimet e shumta në të gjithë botën, shkencëtari i mendjes eksploron sesi njerëzit e zakonshëm po bëjnë të pazakonta për të transformuar veten dhe jetet e tyre.

SKU: 9789951785532 Kategoria

I mbinatyrshëm gërsheton disa nga informacionet më të thella shkencore nga mençuria e lashtë për të treguar se si njerëzit si ju dhe unë mund të përjetojnë një jetë më mistike. Lexuesit do të mësojnë se ne jemi, fjalë për fjalë, të mbinatyrshëm nga natyra, nëse na jepen njohuritë dhe udhëzimet e duhura, dhe kur mësojmë se si ta zbatojmë atë informacion përmes meditimeve të ndryshme, ne duhet të përjetojmë një shprehje më të madhe të aftësive tona krijuese; se ne kemi aftësinë të përshtatemi me frekuencat përtej botës sonë materiale dhe të marrim rrjedha koherente më të rregullta të vetëdijes dhe energjisë; se ne mund të ndryshojmë qëllimisht kiminë e trurit tonë për të inicuar përvoja thellësisht mistike transcendentale, dhe si, nëse e bëjmë këtë mjaft herë, ne mund të zhvillojmë aftësinë për të krijuar një trup më efikas, të ekuilibruar, të shëndetshëm, një mendje më të pakufizuar dhe akses më të madh në sferat e së vërtetës shpirtërore.

Komente

Nuk ka ende komente