Mali je ti

1,000 L

Ky është një libër për vetëshkaterrimin. Pse e bëjmë kur e bëjmë dhe si ta ndalojmë njëherë e përgjithmonë.

19 stok

SKU: 9789928338433 Kategoria , Tag:

Historikisht, malet janë përdorur gjerësisht në terma metaforikë për të përshkruar zgjimet shpirtërore, pengesat që ne si njerëz duhet të përballemi, ose uljet dhe ngritjet e jetës. The Mountain Is You nga Brianna Wiest fokusohet në bllokun midis jush dhe jetës që dëshironi të jetoni. Autori përdor malin për të shpjeguar sesi të gjitha papërsosmëritë, përvojat, pasiguritë dhe vështirësitë me të cilat jeni përballur deri më tani janë ndërtuar në kohë dhe kanë formuar sfidën tuaj personale që duhet ta kapërceni për t’u rritur. Qëllimi ynë është të rritemi dhe të arrijmë potencialin tonë të vërtetë të brendshëm. Duam apo s’duam, ne të gjithë piqemi çdo ditë. Megjithatë, mënyra se si ne reagojmë ndaj këtij procesi do të vendosë suksesin e përpjekjeve tona. Vetja juaj e vjetër nuk mund të mbështesë jetën tuaj të re, në ndryshim të vazhdueshëm. Pra, në mënyrë që të shfrytëzoni potencialin tuaj më të lartë, duhet të rishpikni veten. Për ta bërë këtë, do t’ju duhet të lironi traumën dhe mentalitetin tuaj të vjetër dhe të vazhdoni përpara me një kornizë të përmirësuar të mendjes dhe një shpirt të pastër.

Komente

Nuk ka ende komente