101 Gjëra që duhet të dini për Shkencën dhe Eksperimentet

300 L

Mëso kuriozitete, fakte, dije rreth fushave të ndrysme nga seria ” 101 gjëra që duhet të dini”

SKU: 9789928287786 Kategoria

Çfarë është shkenca? Po eksperimentet? Si ndikuan këto në progresin e njerëzimit? Zbuloni gjithçka rreth tyre dhe përdoreni dijen në jetën tuaj.

Komente

Nuk ka ende komente