101 Gjëra që duhet të dini për Shpikjet dhe Zbulimet

300 L

Mëso kuriozitete, fakte, dije rreth fushave të ndrysme nga seria ” 101 gjëra që duhet të dini”

SKU: 9789928287779 Kategoria

A keni bërë ndonjëherë shpikje? A keni bërë zbulime të ndryshme në ndonjë fushë? Shikoni sesi shpikjet dhe zbulimet kanë sjell progres të vazhdueshëm në historinë e njerëzimit dhe filloni të endoni për shpikjet e së ardhmes.

Komente

Nuk ka ende komente