Enciklopedia e përseve

1,200 L

Një libër i shkëlqyer praktik dhe pedagogjik për të rritur dijet dhe fantazinë e fëmijës tuaj.

SKU: 9789928177377 Kategoria

 Gjithçka rreth hapësirës, tokës, botës së gjallë, njeriut dhe shkencës: Pyetje, përgjigje, fakte, rekorde, veprimtari dhe pyetësorë.

Komente

Nuk ka ende komente