Atlas historik i botës

1,600 L

Ky atlas i mrekullueshëm është një panoramë e gjallë dhe magjepsëse e qytetërimit njerëzor përgjatë epokave.

SKU: 9789995670405 Kategoria

 Me më shumë se 60 harta dhe ilustrime plot ngjyra, shqyrton periudhat kyçe të historisë qysh prej viteve 10.000 p.e.r. deri në ditët tona.

Komente

Nuk ka ende komente