Enciklopedia ime e parë me dritare

700 L

A e dinit që edhe të vegjlit fare mund të kenë enciklopedinë e tyre? Kjo jona është me dritare, ndaj bëhet edhe më interesante për vogëlushët.

SKU: 9789928287083 Kategoria

Po t’i hapin kanatet një nga një, do të zbulojnë gjithçka, shkurt, thjesht e bukur, për kafshët dhe vendbanimet e tyre, për stinët, për fermën, për sheshin e ndërtimit, për mjetet e transportit, për ushqimin e për profesionet. Të gjitha këto zbulime të para të fëmijëve janë ilustruar këndshëm me ngjyra.

Komente

Nuk ka ende komente