1001 gjëra: Dinozaurët

400 L

Libra të përkryer për fëmijët që pëlqejnë argëtimin dhe aventurën.

SKU: 9789928240330 Kategoria

Le të nisemi së bashku me binjakët Beni dhe Blerta për të kërkuar dhe zbuluar 1001 sende dhe në të njëjtën kohë duke u argëtuar për të rregulluar makinën e kohës.

Komente

Nuk ka ende komente