Enciklopedia ime e parë

1,600 L

“Enciklopedia ime e parë” është një pikënisje e shkëlqyer e të mësuarit për lexuesit e vegjël kureshtarë.

SKU: 9789995641474 Kategoria

 Duke qenë një libër gjithëpërfshirës, ai u tregon atyre më shumë për botën i rrethon, i nxit ta eksplorojnë atë dhe, po ashtu, të mësojnë në mënyrë të pavarur. Ky libër do të shërbejë edhe si një mbështetje e fortë profesionale për të gjitha temat që zhvillohen në ciklin e ulët shkollor. Me fotografitë tërheqëse dhe tekstin e përshtatur për fëmijë, duke filluar nga viti i gjashtë i jetës, libri mbulon tema të ndryshme, ku përfshihen historia, gjeografia, bota e kafshëve, bimët, njerëzit, shkenca dhe hapësira. Faktet, pyetësorët, lojërat dhe rubrikat ndërvepruese sjellin në mënyrë krejt të natyrshme informacionin e nevojshëm,të cilin fëmijët arrijnë ta përthithin lehtë.

Komente

Nuk ka ende komente