Enciklopedia e gjeniut

1,600 L

Ky botim special, i hedhur në qarkullim nga Aeditions, është libri që kanë pritur gjenit e vegjël; I hartuar me ekspertizën më të fundit botërore në fushën e pedagogjisë, me informacionet më te fundit.

SKU: 9789928287540 Kategoria

A mund të gjeni lumin Amazona në hartën e botës? Po malin Fuxhi? A mund të dalloni një anije vikinge nga një galerë? A mund të dalloni një arkeopteriks, si dhe të gjeni ndryshimin mes një topi bejsbolli e një topi tenisi? Jo? Atëherë ky libër do t’ju ndihmojë. Lexoni faktet, provoni veten me më shumë se 50 pyetësorë. Duke parë figurat e mrekullueshme dhe duke iu përgjigjur pyetësorëve, kaloni nga niveli i fillestarit te niveli i sfiduesit e pastaj tek ai i gjeniut!

Komente

Nuk ka ende komente