Atlas i Dinozaurëve

1,000 L

Ky botim do tú japë përgjigje shumë pyetjeve që mund të kenë fëmijët për kafshët gjigande që dikur popullonin planetin tonë.

SKU: 9789928240873 Kategoria

Një botim fantastik, me imazhe dhe me të dhënat më të fundit të shkencës, tashmë vjen edhe në shqip për të pasuruar dijet e vogëlushëve tanë…..

Komente

Nuk ka ende komente