Libri im i parë me pyetje dhe përgjigjje

1,500 L

Ky është një libër plot me risi pedagogjike dhe didaktike për botën e fëmijëve të moshës 6-13 vjeç; ku ngrihen pyetjet e mëdha që bëjnë fëmijët. Të gjitha këto vijnë përmes një laboratori me pyetje – përgjigjje.

SKU: 9789928004161 Kategoria

Zbuloni përgjigjjet e këtyre pyetjeve dhe shumë të tjerave! Duke trajtuar tema zbavitëse nga shkenca, historia dhe natyra, ky libër është ideal për lexuasit e vegjël. Çdo pyetje merr përgjigje të qarta ndërsa figurat ndihmojnë për shpjegime të mëtejshme. Këshillat pashkëvepruese i nxitin fëmijët të mësojnë më tej, kurse pyetjet e thjeshta vënë në provë fëmijët për dijet që tashmë kanë përvetësuar.

Shtëpia Botuese

Bota Shqiptare

Numri i faqeve

385

Autori

Grup Autorësh

Komente

Nuk ka ende komente