Zbuloni detin

900 L

Le të eksplorojmë dhe të zbulojmë së bashku botën e nënujit me gjithë misteret e saj.

SKU: 9789928240224 Kategoria

Ka kaq shumë për të thënë për ajsbergët dhe gumat koralore, për peshqit e shumëllojshëm dhe krijesa të tjera detare të jashtëzakonshme, për të cilat nuk kishit dëgjuar kurrë më parë. Do të zbuloni se meduzat kanë jetuar shumë kohë para dinozaurëve, se sfungjerët, në të vërtetë, janë kafshë, do të kuptoni se si ia bëjnë breshkat e peshqit që udhëtojnë në të njëjtat rrugë detare pa humbur asnjëherë… Veç ilustrimeve reale interesante për çdo informacion, ne kemi bërë edhe ca ilustrime humoristike; thjesht, për çlodhje dhe argëtim.

Komente

Nuk ka ende komente