Në fermë

800 L

Thirrje të gjithë Zbuluesve të Vegjël! Ejani të hipim në një traktor e të bredhim nëpër fermë për të parë kafshët, bimët e arave dhe makineritë e ndryshme. 

SKU: 9789928287366 Kategoria

Hapni dritaret për t’u njohur me të fshehtat e stinëve dhe me punët e fermerit. Ky libër është një udhëzues i dobishëm për jetën në fermë. 

Komente

Nuk ka ende komente