Libri im i hapësirës

1,200 L

Sa shumë gjëra për t’u këqyrur dhe për t’u eksploruar!

SKU: 9789928177933 Kategoria

Sekrete të pafundme të hapësirës zbulohen në këtë libër;shpjegime të hollësishme për planetët, fakte të mahnitshme për yjet e galaktikat; foto që tregojnë si pamje nga larg, ashtu edhe pamje të brendshme të trupave qiellorë; udhëtime të astronautëve dhe mënyrën se si jetojnë ata në hapësirë; kometa dhe meteorë; të fshehta dhe eksplorime… Mjafton ky libër që fëmijët të bëhen specialistëtë kësaj fushe. Pyetësorët që përmban libri, si dhe përforcimi i njohurive që ata kanë marrëpërmes veprimtarive që gjenden në fund të librit, do t’i argëtojnë, por edhe do të vënë veten në provë; a janë vërtet specialistë të hapësirës? Ndihmojeni fantazinë e fëmijës suaj të udhëtojë në Gjithësi!

Komente

Nuk ka ende komente