101 Gjëra që duhet të dini për Kafshët

300 L

Këtu ka gjithçka që duhet të njohë çdo i apasionuar pas mbretërisë së kafshëve, shoqëruar me ilustrime e kuriozitete interesante.

SKU: 9789928287021 Kategoria

Preke botën e mahnitshme e të mistershme të kafshëve, duke njohur me imtësi e kërshëri faunën e çdo habitati, që nga savana afrikane deri në pole. Mëso për krijesat që banojnë anekënd planetit dhe për mënyrën e tyre të jetesës. Zbulo më të egrat, më të çuditshmet, madje edhe ato që shkojnë pa u vënë re…

Komente

Nuk ka ende komente