Libri i madh i kafshëve

1,500 L

Mirësevini në botën e kafshëve! Në këtë enciklopedi janë përshkruar hollësisht më shumë se 160 specie, nga më të njohurat e deri te më pak të njohurat.Po ashtu, jepen informacione të shkurtra për 650 specie të tjera;në fund gjendet një tregues analitik, që ndihmon për t’u konsultuar me çdo pjesë të librit.

SKU: 9995641023 Kategoria , Tag:

Një kartë identiteti nxjerr në pah të dhënat thelbësore për përmasat, habitatet, të ushqyerit dhe karakteristika të tjera. Përveç informacioneve që kanë të bëjnë me biologjinë, libri përcjell një numër të madh kërshërish për mënyrën e të jetuarit, të sjelljes në shoqëri, si dhe të marrëdhënieve mes kafshës dhe njeriut. Një album i pasur me fotografi dhe ilustrime me ngjyra, të pasqyruara deri në hollësi, i japin dorë fëmijës t’i shohë kafshët me sytë e vet dhe t’i njohë më mirë e më nga afër.

Komente

Nuk ka ende komente