Vishni me figura ngjitëse

800 L

Kjo seri përmban 4 libra me nga 150 figura ngjitëse plot ngjyra: “Vishni me figura ngjitëse princeshat e hijshme”, “Vishni me figura ngjitëse balerinat e bukura”, “Vishni me figura ngjitëse shoqet e ngushta”, “Vishni me figura ngjitëse pyllin e magjepsur”. Çdo libër përmban më tepër se 20 veshje ose paraqitje krijuese.

SKU: 9789928349101 Kategoria

Merrni figurat ngjitëse, krijoni veshjet dhe skena të tjera, siç tregohen në libër, dhe do të kaloni orë të tëra duke u zbavitur përmes modës, duke krijuar veshje për festa mbretërore dhe duke mësuar si të bëheni stiliste të shkëlqyera.

Komente

Nuk ka ende komente